Norovirus in woonzorgcentrum Emmaus!

ziek oudere

IJZENDIJKE – In woonzorgcentrum Emmaus heerst het vervelende Norovbirus. Voor de oudere bewoners zeer vervelend, want ze kunnen er behoorlijk ziek van zijn. Bovendien worden dikwijls delen van een zorgcentrum afgesloten, waardoor het moeilijk wordt om direct contact te hebben met familie enn vrienden.

Ook de hgemeente Sluis heeft er last van. Een woordvoerder: “Donderdag 10 november zijn er geen aanvragen legitimatiebewijs in woonzorgcentrum Emmaus in verband met de uitbraak van het Norovirus

Via onze sociale media, huis-aan-huis blad (advertentieblad) en met een brief is er een uitnodiging uitgegaan aan zowel de bewoners van de woonzorgcentra als 70+`ers die in dezelfde kern zelfstandig wonen, om ter plekke hun legitimatiebewijs te laten vervangen.

Op donderdag 10 november 2016 stond dit gepland in woonzorgcentrum Emmaus in IJzendijke. In overleg met woonzorgcentrum Emmaus hebben wij helaas moeten besluiten dat het op deze locatie niet mogelijk is aanwezig te zijn in verband met het Norovirus wat op dit moment actief is in Emmaus.

Op donderdag 10 november tussen 10.00 uur en 11.00 uur en donderdag 17 november tussen 10.00 uur en 10.30 uur is de gemeente niet aanwezig in woonzorgcentrum Emmaus in IJzendijke.

In overleg met het verzorgingstehuis worden nieuwe datums ingepland voor het aanvragen en afhalen van uw paspoort/identiteitskaart. Wij informeren u zodra deze nieuwe data bekend zijn.

U kunt uiteraard ook in het Klanten Contact Centrum van de gemeente Sluis in Oostburg terecht voor het aanvragen van een nieuw reisdocument.

De openingstijden zijn:Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 13.00 uur en op woensdag van 8.30 – 19.30 uur.”

Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie
Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ in verzorgingstehuis Emmaus!
Lees ook:Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie
Lees ook:Legitimatie 70+
Lees ook:Sluis sluit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>