25.000 euro nodig voor monument Mannen tussen Staal!

eurobiljetten

VLISSINGEN – Inwoners van Vlissingen hebben in juli 2016 gekozen voor het kunstwerk ‘De Ketting’ van kunstenaar Joris Baudoin. Dit kunstwerk wordt het monument ‘Mannen tussen Staal’. Om dit monument te kunnen realiseren is € 25.000,- nodig. Als dit lukt, wordt het monument in 2017 geplaatst en onthuld op het Scheldeterrein.

De Stichting ‘Mannen tussen Staal‘ is in november 2016 opgericht met de heer W. Murre, mevrouw T. Sepers en de heer H. Sepers als bestuur. Dit bestuur heeft de komende maanden maar één missie en dat is het bedrag van € 25.000,- bij elkaar krijgen.

Doet u mee?

Wilt u mede mogelijk maken dat het monument ‘Mannen tussen Staal’ in 2017 een mooie plek krijgt op het Scheldeterrein? Ter ere van alle arbeiders die met én tussen het staal prachtige schepen, machines en scheepsinterieurs hebben gemaakt in het hart van Vlissingen? Doe dan mee en maak een bedrag over naar Stichting ‘Mannen tussen Staal’, rekeningnummer NL52RABO0313576548.

Cadeau

Doneert u € 100,- of meer? Dan krijgt u een miniatuur van het monument cadeau. Vermeld dan bij het overmaken van uw donatie in het vakje ‘Omschrijving’ uw e-mailadres of telefoonnummer. Dan neemt de stichting contact met u op. De beeldjes zijn circa 20 centimeter hoog en worden eind januari geleverd.
Vanaf 1 februari is het beeldje ook te koop bij Boekhandel ’t Spui in Vlissingen en VOF de Vrijbuiter in Oost-Souburg. Het beeldje kost € 19,95 en van ieder verkocht beeldje gaat er € 6,- naar het monument.

Lees ook:Miniatuur Mannen Tussen Staal!
Lees ook:Onthulling beeld Mannen Tussen Staal
Lees ook:Mannen van staal terug op het Scheldeterrein
Lees ook:Kunstwerk Mannen tussen Staal
Lees ook:Kunstwerken Mannen tussen Staal in Scheldekwartier: wat is uw favoriete ontwerp?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>