Miniatuur Mannen Tussen Staal!

te koop

VLISSINGEN – De Vlissingse wethouder Stroosnijder nam recentelijk het 1e exemplaar van het beeldje ‘Mannen Tussen Staal’ in ontvangst. Hij kreeg het beeldje uit handen van de heer W. Murre van de Stichting Mannen tussen Staal. Het beeldje is een miniatuur van het monument ‘Mannen Tussen Staal’. Dit monument is ontworpen door kunstenaar J. Baudoin ter nagedachtenis aan de arbeiders die werkzaam zijn geweest bij Koninklijke Maatschappij De Schelde in Vlissingen.

Verkooppunten

Het beeldje is te koop voor € 19,95 bij Boekhandel ’t Spui in Vlissingen en De Vrijbuiter in Oost-Souburg. Van ieder verkocht exemplaar gaat er € 6,- naar het monument. Het productieproces is grotendeels handwerk en daarom is de voorraad beperkt. Mocht het beeldje niet voorradig zijn, dan is het mogelijk om een exemplaar te reserveren.
Om het monument ‘Mannen Tussen Staal’ te kunnen realiseren, is € 25.000,- nodig. Met de verkoop van de beeldjes zijn we weer een stap dichterbij.

Lees ook:25.000 euro nodig voor monument Mannen tussen Staal!
Lees ook:Onthulling beeld Mannen Tussen Staal
Lees ook:Kunstwerk Mannen tussen Staal
Lees ook:Mannen van staal terug op het Scheldeterrein
Lees ook:Fietsendieven gepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>