Herinrichting Hansweert!

werk in uitvoering blog

HANSWEERT – In de Maartenbroersweg in Hansweert is R&B Wonen bijna klaar met de realisatie van een appartementencomplex. In de Schoolstraat worden de verouderde appartementen vervangen voor nieuwe curavie woningen. De gemeente gaat de aangrenzende openbare ruimte in de Schoolstraat en Maartenbroersweg opnieuw inrichten.

De gewijzigde inrichting voorziet in nieuwe bomen in zowel de Schoolstraat als de Maartenbroersweg. De huidige bomen worden op voorhand, in verband met het broedseizoen, vanaf dinsdag 14 februari gerooid. De rijbaan blijft gewoon toegankelijk voor het verkeer.

Voor meer informatie over de civiele werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Klein. Over het rooien van de bomen kunt u contact opnemen met de heer De Jager van de afdeling Gemeentewerken. Zij zijn beide bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113 of via ons e-mailadres [email protected].

Lees ook:Gasleiding Scheldekwartier!
Lees ook:Brandstichting Hansweert!
Lees ook:Herinrichting Koestraat!
Lees ook:Kappen bomen Groote Kreek!
Lees ook:Werkzaamheden riool Bachtensteene!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>