SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn

zorg oude vrouw bed

MIDDELBURG –  Een aantal SVRZ locaties houden in de week van 13 tot en met 18 maart activiteiten rondom de Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, maar dat geldt eigenlijk 365 dagen per jaar voor SVRZ locaties.

Drie locaties van SVRZ zetten op woensdag 15 maart hun deuren open tussen 10.00-16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

SVRZ De Molenhof in Zaamslag

Een leuke, afwisselende lentemarkt in het restaurant. Met gezellige kraampjes en wafelverkoop. Uitleg over de braintrainer, een kunstexpositie, binnenkijken bij ´bewegen op muziek´ tussen 10.30 uur en 11.30 uur, presentatie van ZorgThuis tussen 10.30 -11.00 uur, doe de handhygiënetest, pimp je rollator, informatie over het Ontmoetingscentrum en nog veel meer. Ook voor de kinderen is er van alles te doen: een verbandje aanleggen bij je lievelingspop of knuffel en cupcakes versieren tussen 13.00 – 16.00 uur.

SVRZ Ter Schorre, Terneuzen

Ti10.00-16.00 uur

verkoop bloemstukjes, uitleg braintrainer, filmpjes, informatiestand vrijwilliger, verkoop handwerk voor Kika, informatie over rouwzorg, informatie over activiteiten

10.00-16.00 uur workshops breien, haken, bloemschikken

10.00-13.00 uur workshop CREAtijd

10.30-11.30 uur plaatjes draaien met de mannengroep

13.00-16.00 uur workshop kaartjes maken

SVRZ De Vurssche in Axel

Een leuke, afwisselende lentemarkt in het restaurant. Met gezellige kraampjes en wafelverkoop. Uitleg over de braintrainer, kunstexpositie, binnenkijken bij ´bewegen op muziek´ tussen 14.30 -15.30 uur, presentatie van ZorgThuis tussen 13.30 -14.00 uur, doe de handhygiënetest, pimp je rollator, vacaturebank voor medewerkers en vrijwilligers, een lekkere aanbieding in het restaurant, informatie over het Ontmoetingscentrum en nog veel meer. Ook voor de kinderen is er van alles te doen: verbandje aanleggen bij je lievelingspop of knuffel en cupcakes versieren tussen 13.00 -16.00 uur

Alle andere locaties van SVRZ

Wilt u een keer een kijkje nemen in een locatie van SVRZ? U bent van harte welkom. Bel of mail naar de locatie van uw voorkeur. Alle telefoonnummers en e-mailadressen staan op www.svrz.nl .

Over SVRZ

SVRZ verleent in Zeeland zorg aan kwetsbare ouderen, die als gevolg van lichamelijke klachten of geheugenproblemen, voor korte of langere tijd zorg, ondersteuning of revalidatie nodig hebben. SVRZ levert zorg vanuit kleinschalige voorzieningen, zorgcentra, specialistische centra, seniorenklinieken maar ook bij cliënten thuis. Wij bieden een totaalpakket waarbij wonen, welzijn en zorg op elkaar afgestemd zijn. SVRZ werkt samen met andere professionals en zorgorganisaties en is daardoor in Zeeland een verbindende schakel. SVRZ is aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland en dus altijd dichtbij.

Kijk voor meer informatie op www.svrz.nl

Lees ook:SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn!
Lees ook:SVRZ doet mee aan de open dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Standhouders strijken neer in SVRZ Simnia in Domburg!
Lees ook:Kerstfair SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Kerstmarkt bij SVRZ Tholen zoekt marktkooplui

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>