Programma’s Travel Channel

tv kijken

MIDDELBURG – Op Travel Channel zijn via Delta in Zeeland zowel programma’s voor de avontuurlijke reiziger te zien als programma’s voor de reiziger die van luxe houdt. Of je nu zelf op reis gaat of vanuit je luie stoel televisie wilt kijken, Travel Channel laat alles zien wat je over je reisbestemming moet weten. De programma’s geven waardevolle informatie met een gespecialiseerde kijk op het reisnieuws en de laatste trends. Natuurlijk is er op het kanaal ook ruimte voor ontspanning. Onderstaand een aantal programma’s die in maart te zien zijn op Travel Channel,
kanaal 356 (Pluspakket).

Coukld I Live There?

Could I Live There? volgt families die van plan zijn om naar een ander land of plek ver bij hun huidige verblijfplaats vandaan te verhuizen, terwijl ze drie dagen in hun toekomstige woonplaats verblijven. Volg een surfliefhebbende Californische echtpaar dat misschien hun kroost in Boedapest, Hongarije, wil laten opgroeien. Ook zien we een huismoeder die van stad wil veranderen en wil gaan werken. Daarna volgt er een YouTubester die overweegt om het rustige leven in Connecticut achter zich te laten voor de drukte in Hong Kong. Aan het einde van de aflevering onthult iedere familie zijn beslissing – zullen ze blijven of verhuizen?
Te bekijken vanaf 13 maart, 20.00 uur.

Texas Flip and Move

Welkom in Texas waar er drie teams van vastgoedondernemers strijden in een ultieme huismetamorfose wedstrijd. Met slechts enkele uren om een pand op een veiling te winnen en hierop winst te maken moeten ze de aankoopprijs laag houden, snel werken en het voor een hoge prijs verkopen. Volg de Snow Sisters als ze een optrekje voor dames inrichten, een glamoureuze jachthut tevoorschijn toveren en een telefoonhuis uit 1925 renoveren. Zullen ze een leuke winst behalen of er een puinhoop van maken? Kom er zelf achter bij Texas Flip and Move.
Op Travel Channel vanaf 19 maart, 19.00 uur.

www.travelchanneltv.nl

Booze Traveller

Onverschrokken alcoholliefhebber Jack Maxwell, AKA the Booze Traveler, is terug voor een nieuwe wereldtour met drinkgenot waarbij hij nieuwe gewoonten, plaatsen en mensen ontdekt bij ieder nieuwe drankje dat hij uitprobeert. In deze serie gaat Jack naar het land van ‘Down Under’ voor het duiken naar mosselen, het scheren van schapen en het onveilig maken van nachtclubs – waarbij er natuurlijk drank in overvloed zal zijn. Wat is nu een aangenamere manier om culturen te ontdekken dan via hun alcoholgewoonten?
Te bekijken vanaf 28 maart, 21.00 uur.

Log Cabin Living

Een blokhut kan een knus toevluchtsoord zijn voor iemand die er even helemaal uit wil zijn, maar het kan ook dienen als een praktische gezinswoning. Ontmoet de families die de stad achter zich hebben gelaten om de natuur van dichtbij te kunnen ervaren vanuit een houten huis. Kan een familie die aan het drukke stadsleven wil ontsnappen, een natuurliefhebber die dichterbij zijn geliefde buitenactiviteiten wil zijn of een echtpaar dat op zoek is naar een blokhut met een mooi uitzicht, hét droomhuis vinden?
Te bekijken vanaf 18 maart, 18.00 uur.

Lees ook:Televisie liefhebbers watersport
Lees ook:Dr. Pol terug
Lees ook:Middelburg op tv
Lees ook:Andere tv-kanaalnummers
Lees ook:Nieuwe DELTA TV-app beschikbaar voor iOS en Android!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>