Porthos

porthos

MIDDELBURG - Het college van de gemeente Middelburg heeft met verbazing kennisgenomen van de raadsvoorstellen van de gemeenten Veere en Vlissingen. Hierin staat dat de gemeente Middelburg eenzijdig heeft besloten om uit de huidige samenwerking te treden. Een woordvoerder: “Wij willen benadrukken dat de gemeente Middelburg niet uit de Walcherse samenwerking is gestapt en dat wij dit ook niet van plan zijn. Samenwerken met de gemeenten Veere en Vlissingen binnen Porthos blijft het uitgangspunt.

De gemeenteraad heeft besloten om model 2 vast te stellen als richting voor de hervorming van de uitvoering van taken binnen de Jeugdwet en WMO. De raad heeft het college de opdracht gegeven om met de gemeenten Veere en Vlissingen te overleggen over de werkwijze en samenwerkingsvorm van Porthos alsmede over de herijking van de pentekening. Dit is de afgelopen maanden ook gebeurd, zowel ambtelijk als bestuurlijk.

Wij zullen in overleg treden met de gemeente Veere en Vlissingen om voor iedereen zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen in deze kwestie.”

 

Lees ook:Zorgvragen naar Porthos!
Lees ook:Bel Porthos met vragen over zorg!
Lees ook:Samenwerking Belastingen!
Lees ook:Huishoudelijke hulp!
Lees ook:Themabijeenkomst Porthos!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>