Megakerk Yerseke omstreden

YERSEKE – De beoogde megakerk in Yerseke is omstreden. Omstanders vinden het te uitgebreid. En vrezen teveel verkeer. De initiatiefnemers vinden de komst van de kerk nodig omdat er veel gelovigen naar de kerk willen. Er komt plaats voor 2000 personen en een torenspits wordt zo’n 50 meter. Ook zijn er 350 parkeerplaatsen nodig. De gemeenteraad van Reimerswaal buigt zich vanavond over de kwestie.

Lees ook:Groen licht voor megakerk Yerseke
Lees ook:Huis van God niet welkom in woonwijk Yerseke!
Lees ook:Bushalte Yerseke opheffen?
Lees ook:Yerseke in LifestyleXperience!
Lees ook:Basiliek in Hulst verkozen tot mooiste kerk van Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Megakerk Yerseke omstreden

  1. J van der Jagt

    Een mooie oplossing dat die kerk daar komt. Veel mensen die daar willen zijn kunnen daar naar toe en het hele dorp kan gaan profiteren van een 2e supermarkt op de plaats van de bestaande kerk. De bestaande kerk kan verbouwd worden in een begane grond en een 1e etage. Begane grond alle dagelijkse boodschappen en op de 1e verdieping de drank en de non food artikelen. Fiets om boodschappen te doen kun je plaatsen in het fietsenrek in de Korte Kerkstraat, gebeurd nu ook, en de auto parkeren in de Molenlaan, gebeurd nu ook. Kruispunt met 4 zebrapaden om de supermarkt te verlaten is veiliger dan het kruispunt nu bij Appie Heijn. Wat wil een mens nog meer dus JUMBO, EMTE, Agrimarkt, SPAR, PLUS, ALDI, LIDL en alle anderen: pak je kans!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>