Betaald parkeren ADRZ Vlissingen

VLISSINGEN - Bezoekers aan het Vlissingse Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) moeten vanaf maandag 18 september gaan betalen om op het terrein te mogen parkeren.

Dit heeft de eigenaar van het terrein, Bethesda Vastgoed besloten. Het ADRZ is geen eigenaar van het terrein aan de Koudekerkseweg in Vlissingen, maar huurt het terrein. Nu het parkeerterrein gereed is na de verbouwing, heeft Bethesa besloten opnieuw betaald parkeren in te voeren. Voor de locatie in Goes, waar het ADRZ wel eigenaar is van het terrein, geldt ook betaald parkeren. Meer informatie over de tarieven voor beide locaties is te vinden op www.adrz.nl/parkeren.

Lees ook:Betaald parkeren bij ADRZ in Goes!
Lees ook:Betaald parkeren!
Lees ook:Gratis parkeren in Vlissingen!
Lees ook:ADRZ introduceert ‘kort parkeren zone’ in Goes
Lees ook:ADRZ opent locatie Vlissingen officieel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Betaald parkeren ADRZ Vlissingen

  1. jeanne

    als je dagelijks moet om te bestralen duurt dat meestal maar een paar minuten, kan net niet in een half uur omdat je op tijd wil zijn. dus zijn de paar minuten die je over het half uur bent wel erg duur (1EURO)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>