Inventarisatie evenementen

terneuzen logo 1

TERNEUZEN – “Net als vorig jaar willen wij als gemeente Terneuzen samen met de gemeenten Hulst en Sluis de evenementen voor 2018 vroegtijdig inventariseren. Dit is voor de openbare orde en veiligheid belangrijk”, aldus een Terneuzense gemeentewoordvoerder.
In verband met de inzet van politieambtenaren, kan het organiseren van grote evenementen op dezelfde tijdstippen problemen opleveren. Vandaar dat we op tijd willen weten welke evenementen waar en wanneer plaatsvinden. Het is van groot belang dat we deze inventarisatie vóór 1 november 2017 afgerond hebben.

Wilt u in 2018 een evenement organiseren?  Geef het dan aan ons door vóór 20 oktober 2017. Vul het inventarisatieformulier in en mail het naar [email protected] of stuur het op per post.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. M. de Clerck van het team Vergunningen en Handhaving via tel. 14 0115 of via [email protected]

 

Lees ook:Terneuzense evenementen!
Lees ook:Evenement organiseren in 2017?
Lees ook:Evenementen tijdelijk niet op Terneuzense welkomstborden!
Lees ook:Evenementen Sluis!
Lees ook:Aanmelding evenementen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>