Website Sluis voldoet niet naar wens

laptop

SLUIS – “Onze huidige website voldoet niet meer aan de wens”, bekent een gemeentewoordvoerder van Sluis. ” Niet aan die van onze inwoners en bezoekers en niet aan die van ons. Daarom gaan we deze anders inrichten. De grootste verandering is dat het product waar het meest op gezocht wordt, op de homepage komt te staan. Zo’n doelmatige inrichting heet een toptakenwebsite.

Wij hebben intern ideeën over hoe we dit het beste kunnen doen. Daar bestaan ook voorschriften en richtlijnen voor. Maar, nog belangrijker is uw mening. Ten slotte gaat het er om dat u het gewenste product en dienstverlening snel en zonder veel door te klikken terug vindt op onze website.

Heeft u suggesties of opmerkingen die u met ons wilt delen dan horen we dat graag. We hebben een korte enquête opgesteld met vragen aan u. Naast deze (basis)vragen heeft u wellicht tips voor ons die de inrichting en het gebruik van de vernieuwde website straks nog doelmatiger en nuttig maken. Uw winst, onze winst.”

Lees ook:Uw mening telt!
Lees ook:Dienstverlening Reimerswaal!
Lees ook:Digitaal boodschappen doen bij gemeente Hulst!
Lees ook:Fijne Kerstdagen!
Lees ook:Onderhoud website gemeente Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>