VPRO Tegenlicht Meet Up Zeeland met Goudzoekers in YouTube-land

VLISSINGEN – ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland houdt 30 november in samenwerking met HZ Cult de VPRO Tegenlicht Meet Up ‘Goudzoekers in YouTube-land’ in CineCity, Spuikomweg 1 in Vlissingen. De Meet Up start om 19.30 uur. De toegang is gratis, graag wel vooraf aanmelden via [email protected].

Dagelijks beginnen hordes jongeren een eigen YouTube-kanaal in de hoop zoveel mogelijk views te scoren en geld te verdienen. Een ware goudkoorts die ervoor zorgt dat deze vloggers voortdurend de grenzen opzoeken.

YouTube is in sneltreinvaart uitgegroeid tot één van de machtigste online platforms ter wereld. Tegenwoordig droomt bijna ieder kind ervan om rijk en beroemd te worden op het videoplatform.

Tijdens de Meet Up nemen we samen met vloggers en deskundigen een kijkje in de wereld van YouTubers, de marketeers en managers om uit te vinden wat de financiële en psychologische consequenties zijn van een online verdienmodel, met ‘You’ als Unique Selling Point.

Sprekers:

  • Lente Voorhoeve, beroepsvlogger
  • Huibrecht Boluijt, psycholoog
  • Sandra de Blaeij, voorzitter Communicatienetwerk Zeeland en directeur communicatie- en marketingbureau C-Idee

 

 

Lees ook:VPRO Tegenlicht Meet Up Zeeland: Kwestie van vertrouwen
Lees ook:VPRO Tegenlicht: Meet Up Zeeland
Lees ook:Dag van de plastische chirurgie in ADRZ Goes!
Lees ook:Oscars voor La la Land!
Lees ook:WVO Zorg: Wereld Tai Chi Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>