Uitleg werkzaamheden Sloeweg

werk in uitvoering blog

‘s-HEERENHOEK – Namens de Provincie Zeeland houdt de Tractaatweg BV, samen met aannemer Boskalis, op donderdag 30 november een informatiemarkt over het knooppunt Sloeweg in het dorpshuis De Jeughoeve in ’s-Heerenhoek. Bezoekers kunnen deze avond meer te weten komen over het project en de geplande werkzaamheden. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. De inloop begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

In plaats van verkeerslichten komen er op de kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg drie viaducten. De werkzaamheden starten begin 2018. In 2016 is het project Sloeweg opgeleverd, met uitzondering van dit knooppunt. Eind 2016 heeft de Provinciale Staten van Zeeland besloten dat er op de huidige kruising drie viaducten worden gebouwd.
De afgelopen maanden stonden in het teken van voorbereidingen. Zo zijn er vergunningen aangevraagd en verschillende onderzoeken gedaan.

De Provincie Zeeland heeft de Tractaatweg BV gevraagd om het laatste deel van het project Sloeweg (Sloeweg II) voor te bereiden en uit te voeren. De BV is een projectorganisatie die is opgericht door de Provincie om de verdubbeling van de Tractaatweg, tussen Terneuzen en Zelzate, te realiseren. De projectorganisatie is op werkdagen bereikbaar via +31 118 631245 en [email protected].

Meer informatie leest u op de webpagina Sloeweg of volgt het project via Facebook/sloeweg.

Lees ook:Viaducten kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg
Lees ook:Werkzaamheden knooppunt Sloeweg
Lees ook:Stap dichterbij uitvoering Sloeweg-Bernhardweg
Lees ook:Sloeweg volledig beschikbaar!
Lees ook:Sloeweg-werkzaamheden gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>