Drie Borselse vrijwilligersinitiatieven in de race voor Vrijwilligersprijzen Drie

borsele

HEINKENSZAND -  Borselse vrijwilligers(initiatieven) maken kans om op vrijdag 2 februari 2018 één van de ‘Meer dan handen Vrijwilligersprijzen’ te winnen. Het vrijwilligersbeleid van sportvereniging DwO’15, open podium Spectra en Kaylee Noteboom, voorzitter van de werkgroep Spectra namens de JongerenRaad Borsele, dingen mee naar de prijzen.

Vrijwilligersbeleid sportvereniging DwO’15

Sportvereniging DwO’15 startte met ondersteuning van de verenigingsondersteuner van de gemeente Borsele een campagne op om meer vrijwilligers te trekken. De campagne resulteerde in ruim 70 nieuwe vrijwilligers die de vereniging zeker twee maal per jaar willen ondersteunen bij een activiteit. Door deze actie is gebleken dat DwO’15 niet alleen op sportief maar ook op recreatief en op het vrijwilligersvlak een bloeiende vereniging is.

Open podium Spectra

Spectra biedt een laagdrempelig open podium voor jong muzikaal talent uit de gemeente Borsele en omstreken. Naast een podium voor muzikaal talent biedt Spectra vrijwilligers ook kansen voor het ontwikkelen van hun talenten.

Kaylee Noteboom

Kaylee Noteboom maakt kans op de passieprijs. Ze is voorzitster van de werkgroep Spectra namens de JongerenRaad Borsele. Zij weet alle werkgroepleden te enthousiasmeren en motiveren. Ze is humoristisch en assertief, spreekt iedereen aan op zijn/haar verantwoordelijkheden en zorgt dat ieders kwaliteiten worden benut.

Juryprijs en passieprijs

Een selectiecommissie, die bestaat uit medewerkers van vrijwilligerscentrales en adviseurs vrijwilligerswerk Goed Geregeld, gaat zich de komende periode beraden over de inzendingen in de categorie lokaal. Zij kiezen zes genomineerden die in aanmerking komen voor de juryprijs (categorie lokaal). De Vriendenloterij beoordeelt de aanmeldingen van de vrijwilligers en kiest zes genomineerden voor de passieprijs. Staatssecretaris Blokhuis reikt op vrijdag 2 februari 2018 de prijzen uit in The Colour Kitchen in Utrecht.

Stemmen voor de publieksprijs

Tot dinsdag 30 januari is het ook mogelijk om te stemmen op het Vrijwilligersbeleid van DwO’15, Open Podium Spectra en op Kaylee Noteboom voor de publieksprijs. Stemmen kan via vrijwilligersprijzen.nl. Op de website staat ook meer informatie over de kanshebbers.

Lees ook:Vrijwilligersprijzen Borsele
Lees ook:Meer dan handen vrijwilligersprijzen!
Lees ook:Meer dan handen vrijwilligersprijzen!
Lees ook:Lange Jan Awards
Lees ook:Huldiging Sportkampioentjes Borsele!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>