“Doorgereden auto is Audi A4″

MIDDELBURG – Op de Langevieleweg in Middelburg was donderdag 11 januari een aanrijding tussen een 91-jarige fietser en een personenauto. De bestuurder van de auto is na deze aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Door de politie werd een deel van het kenteken verspreid en de oproep gedaan aan getuigen om zich te melden.

Tot op heden is daar nog geen bruikbare informatie uit voortgekomen. We zoeken de bestuurder van de personenauto nog steeds. Het 91-jarige slachtoffer is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis, maar hij heeft nog altijd veel last van zijn verwondingen.

Uit onderzoek door de agenten is naar voren gekomen dat het voertuig dat is doorgereden een Audi A4 betreft. Hebt u meer informatie over de auto of de bestuurder van de auto, dan horen we dat graag van u! U kunt contact opnemen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 6007). Maar via de website www.meldmisdaadanoniem.nl of telefoonnummer 0800-7000 kunt u uw informatie ook anoniem delen zonder tussenkomst van de politie. Wanneer u informatie hebt, geef dan svp het zaaknummer door: 2018-009869.

Lees ook:Op de vlucht na ongeluk
Lees ook:Doorrijder na crash!
Lees ook:Lichtkleurige Alfa Romeo gezocht
Lees ook:Drankrijder er vandoor na crash!
Lees ook:Auto’s geramd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>