Sterrenrestaurant Katseveer breidt uit met luxe appartement

WILHELMINADORP – Restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp beschikt sinds kort over een gloednieuw appartement dat direct boven het restaurant is gelegen. Appartement Zilte Lucht heeft een ruim balkon en een spectaculair uitzicht over de Oosterschelde. Met het appartement bieden eigenaren Jessica en Rutger van der Weel hun gasten een totaalbeleving in combinatie met het sterrenrestaurant.

 

Het ruim opgezette en volledig ingerichte appartement is geschikt voor maximaal 4 personen en is voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken, badkamer en een separaat toilet. De Oosterschelde met zijn prachtige en telkens wisselende uitzicht staat centraal in Zilte Lucht. Spectaculair uitzicht op de Oosterschelde Jessica en Rutger van der Weel: “Wij hebben 13 jaar boven het restaurant gewoond en kregen steeds vaker vraag naar overnachtingsmogelijkheden. Daarop hebben we besloten om zelf elders te gaan wonen en om onze woning om te laten bouwen tot een appartement. De inrichting van Zilte Lucht is licht van kleur met gebruik van natuurlijke materialen als hout, leer en stoffen. Vrijwel overal is er een geweldig uitzicht op de Oosterschelde, zoals vanaf het ruime gemeubileerde balkon en vanuit het losstaande bad in de masterbedroom. Het appartement is van alle gemakken voorzien, inclusief een moderne keuken, smart tv, wifi en afspeelapparatuur met bluetooth om eigen muziek te streamen.

Uniek is de roomservice, gasten kunnen tijdens de openingstijden van ons restaurant hapjes en dranken bestellen die in het appartement worden bezorgd. En natuurlijk verzorgen we op aanvraag een heerlijk uitgebreid Zeeuws ontbijt. Zilte Lucht voorziet in een behoefte, het is een verlengstuk van ons restaurant waarmee we nu een totaalpakket van eten en overnachten kunnen bieden.”

Aantrekkelijke arrangementen Zilte Lucht is te reserveren vanaf 2 nachten. Er zijn aantrekkelijke arrangementen in combinatie met een lunch of diner in het restaurant.

Meer informatie over Zilte Lucht is te vinden op de website van Katseveer. https://www.katseveer.nl/ziltelucht/

Restaurant Katseveer is in het bezit van een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Foto: pr

Lees ook:Restaurant De Kromme Watergang wint Slag op de Schelde!
Lees ook:Top 5 Heerlijk 10 daagse: Kromme Watergang op 1!
Lees ook:Circus Sijm treedt niet op vanwege dodelijke brand verzorgingshuis Krabbendijke!
Lees ook:Kookwedstrijd op het water Slag op de Schelde
Lees ook:3e dode verzorgingshuisbrand Krabbendijke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>