Plastic zakken op?

HULST – Plastic afval & drankkartons worden sinds 1 januari 2018 iedere twee weken huis-aan-huis opgehaald in de gemeente Hulst. Hiervoor stelt de gemeente plastic zakken beschikbaar. Bij alle huishoudens werd tweemaal een rol met zakken bezorgd; een rol in december 2017 en een rol in januari 2018.

Zijn uw zakken op? Dan kunt u deze gratis bestellen via www.zrd.nl of op tel. 0900-4433333. De zakken worden dan weer bij u bezorgd.

Enkel verstrekte zakken
Gevraagd wordt om zoveel als mogelijk de verstrekte zakken te gebruiken. Mocht dat om reden niet mogelijk zijn, dienen de gebruikte zakken in ieder geval doorzichtig te zijn. Reguliere zwarte zakken zijn niet geschikt en worden niet meegenomen.
Dit geldt ook wanneer u er voor kiest de zakken naar de oranje inzamelcontainers te brengen. Ook daar bij voorkeur de verstrekte zakken gebruiken en in ieder geval doorzichtige zakken.

Lees ook:Inzameling plastic & drankkartons
Lees ook:Plastic en drankenkartons aanbieden in doorzichtige zakken
Lees ook:Afval appartementen
Lees ook:Plastic afval in grijze vuilniszakken
Lees ook:Inzamelen plastic afval Hulst succes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>