Digitale stemwijzer

 

MIDDELBURG - Inwoners van de gemeente Middelburg krijgen via de StemWijzer online hulp bij het maken van hun stemkeuze.

Niet iedereen weet precies welke onderwerpen er spelen in de gemeente en wat de standpunten van de politieke partijen hierover zijn. Daarom heeft de gemeente Middelburg een StemWijzer laten maken door ProDemos. De StemWijzer van de gemeente Middelburg staat op https://middelburg.stemwijzer.nl

StemWijzer

De StemWijzer bevat stellingen die beantwoord kunnen worden met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. De StemWijzer berekent vervolgens met welke partijen de meeste overeenkomsten zijn. De politieke partijen hebben zelf toelichtingen gegeven op hun standpunten. Zo kunnen de standpunten van de partijen eenvoudig met elkaar vergeleken worden in de StemWijzer.

Lees ook:Gezamenlijke aftrap StemWijzer door lijsttrekkers
Lees ook:Denk mee over de StemWijzer!
Lees ook:Stemwijzer online!
Lees ook:Jongeren in debat!
Lees ook:Verkiezingsbijeenkomst verstandelijk gehandicapten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>