Hulst feliciteert Woonstichting

HULST - Woonstichting Hulst is uitgeroepen tot winnaar van de Atriensis Energieaward 2018.  Zij zijn hiermee de eerste – en enige – deelnemer aan de Energiemonitor die met een gemiddelde labelklasse 6,67 de grens met label A passeert. Er deden ruim 100 corporaties met bijna 800.000 woningen mee.

De Energiemonitor meet de gemiddelde labelklasse: een optelsom van afgemelde energielabels en afgemelde Energie-Indexen. Gemeente Hulst vindt het belangrijk om nieuwbouwwoningen zo energiezuinig mogelijk te krijgen. Hoe beter je een woning maakt met betrekking tot de isolatie, ventilatie en installatie, hoe minder energie je nodig hebt om de woning comfortabel warm te houden.

Woonstichting Hulst heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het verbeteren van de energetische prestaties van haar woningen. In 2018 zal de laatste fase van het aanbrengen van zonnepanelen worden uitgevoerd. Hierdoor verbeteren de prestaties verder. Naast lagere woonlasten voor haar huurders levert dit ook een bijdrage aan een beter milieu.

Lees ook:Afspraken Hulst en woonstichtingen
Lees ook:Vijf jaar buurtbemiddeling Hulst!
Lees ook:Inbrekers slaan slag in gemeente Hulst!
Lees ook:Hulst: Begroting 2017 biedt ruimte & perspectief!
Lees ook:Infoavond bestemmingsplan hoek Zoutestraat Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>