Pre-Ride for the Roses vanaf Vlissings Bellamypark!


VLISSINGEN – Fietsliefhebbers uit heel Walcheren kunnen zaterdag 16 juni al in Vlissingen starten voor deelname aan de DELTA Ride for the Roses. De Sportraad Vlissingen en de Toerclub Walcheren nodigen deelnemers uit om zich te melden op het Bellamypark.

Daar start men vanaf 8.30 uur met de eerste Pre-Ride for the Roses, een begeleide fietstocht naar Goes. Bij de Zeelandhallen kan men vanaf 10.30 uur dan nog deelnemen aan de tochten van 25 of 50 km. Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met de organisatie via [email protected] of telefoonnummer 06-55723555.

Lees ook:Ride for the Roses!
Lees ook:Zomer tip (9): Ride for the Roses!
Lees ook:Ride for the Roses 55+!
Lees ook:Verkeersmaatregelen: Ride for the Roses!
Lees ook:DELTA blijft hoofdsponsor Ride for the Roses

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pre-Ride for the Roses vanaf Vlissings Bellamypark!

  1. Zeeland

    Mooi dat er ieder jaar toch zoveel animo is voor de Ride for Roses!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>