Ride for the Roses 55+!


GOES – Bent u 55+ en heeft u altijd al eens willen meefietsen tijdens de Ride for the Roses maar is de drempel te hoog? Of zoekt u een fietsclub of een maatje om mee te fietsen? Fiets dan nu met ons mee!

In samenwerking met Allevo, de gemeente Goes, SMWO en het CIOS heeft DELTA een fietsgroep opgericht waarbij u zich kunt aansluiten. Daarbij is voldoende begeleiding en verzorging aanwezig. Op 8 juni fietsen we tijdens de Ride for the Roses. Samen maken we er een leuke dag van en wie weet stapt u daarna wel vaker op de fiets…

Deelname aan deze compleet verzorgde dag kost € 7,50. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het KWF. Inschrijven of meer informatie opvragen kan door een mailtje te sturen naar [email protected] U kunt ook schriftelijk aanmelden door een briefje te sturen met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar:
DELTA NV
Ilse de Mol
Antwoordnummer 41
4330 VB Middelburg

Programma zaterdag 8 juni:
9.15 uur ontvangst Zeelandhallen Goes
10.00 uur naar de fietsen
10.20 uur startschot 25 kilometer
11.30 uur lunch
13.00 uur richting de Zeelandhallen
14.00 uur aankomst Zeelandhallen
(hier zien we de overige rijders binnenkomen

Lees ook:DELTA blijft hoofdsponsor Ride for the Roses
Lees ook:Inschrijving Ride for the Roses gaat van start
Lees ook:Pre-Ride for the Roses vanaf Vlissings Bellamypark!
Lees ook:Bewoners zorgcentrum fietsen Ride for the Roses op duo-fietsen!
Lees ook:DELTA Ride for the Roses!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>