Trots op Marathon Zeeuws-Vlaanderen

HULST –  De gemeente Hulst is trots op de Marathon Zeeuws-Vlaanderen en op de organisatoren van dit grootse sportevenement.

In 2009 vond de Marathon Zeeuws-Vlaanderen voor de eerste keer plaats en is sindsdien uitgegroeid tot een prachtig sportfestijn. Naast de volledige marathon is er ook ieder jaar weer een aflossingsmarathon, afwachtingslopen en speciale runs voor kinderen. Start- en finishplaatsen zijn – om beurten – Hulst en Terneuzen.

De marathon vindt jaarlijks plaats in de maand april. Veel inwoners van onze gemeente zijn door deze sporthappening gebeten door het hardloopvirus. Daarmee draagt de Marathon Zeeuws-Vlaanderen zeker bij aan de gezondheid en fitheid van de inwoners van de gemeente Hulst.

In 2016 staat de marathon voor de achtste keer op het programma. Op 16 april 2016 wordt gestart op de Grote Markt in Hulst en de finishlijn ligt op de Markt in Terneuzen.

De felicitaties werden in de vorm van een taart afgelopen weekn persoonlijk  aan het bestuur van de Marathon Zeeuws-Vlaanderen overhandigd door wethouder Adri Totté.

Lees ook:Marathon van Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Vandaag marathon Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Sportgala Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Behoud voortgezet onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:Zeeuws Meisje opent FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>