Nationale Sportweek

KRUININGEN – De Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van 9 t/m 17 september. Het doel van dit landelijke sportevenement is om extra aandacht te vragen voor sport en bewegen. Het laat zien hoe leuk sporten is, maar het leert je ook hoe gezond bewegen is. Natuurlijk doen wij daar in Reimerswaal ook aan mee. Wij roepen alle bedrijven, scholen, sportverenigingen, zorginstellingen en natuurlijk sportaanbieders op om iets sportiefs te organiseren.

Op deze manier proberen wij er samen een hele leuke, sportieve week van te maken voor jong en oud!

Denkt u vooral niet te moeilijk! Een basisschool kan eenmalig haar pauze verlengen of een leuke clinic (laten) organiseren. Een sportvereniging kan de ouders een keer mee laten sporten, haar lessen open stellen of een toernooitje organiseren. Bedrijven kunnen een keer een wandelende lunch organiseren, een sportief uitje (evt. met partner) of misschien een sportieve open dag?! Maar ook zorginstellingen kunnen voor hun doelgroep een leuke sportief uitje organiseren. Beweegt uw organisatie ook mee?!

Mocht u hulp nodig hebben bij de organisatie van een evenement, dan horen we dit graag van u. Activiteiten kunt u bij ons aanmelden tot uiterlijk 21 augustus a.s.
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jordan van Langevelde, mail: [email protected] of bel 14 0113.

Lees ook:Nationale Sportweek!
Lees ook:Nationale sportweek!
Lees ook:Fietstocht!
Lees ook:Zaalvoetbaltoernooi!
Lees ook:Wilt u ook deelnemen aan Vitaal Reimerswaal?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>