Wintertip (16): Winterwandeling in Kruiningen

KRUININGEN – Een leuk en bovenal gezonde wintertip voor u. Dinsdagmiddag 30 januari om 14.00 uur houdt zorggroep Ter Weel in samenwerking met de gemeente Reimerswaal een winterwandeling vanuit Hof Cruninghe in Kruiningen.

Er is keuze uit 3 afstanden en/of diverse tempo’s; 2 km, 4 km of 6 km.Na afloop is er een gezonde versnapering en erwtensoep voor de liefhebbers.Graag vooraf aanmelden. Dit kan tot uiterlijk vandaag, vrijdag 26 januari door een e-mailtje te sturen naar [email protected] of te bellen naar 14 0113.De kosten voor deelname bedragen € 1,50 p.p.

Lees ook:Boksen Hansweert!
Lees ook:Themabijeenkomst Dichterbij de media!
Lees ook:Fietstocht ‘zorg’ door Reimerswaal!
Lees ook:Fietstocht!
Lees ook:Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>