Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen


VLISSINGEN – Als jonge jongen werkte ik in mijn vrije tijd in een winkel. En daar is mij geleerd dat de klant koning is en dat je altijd vriendelijk moet blijven in de zaak. Nou, dat hebben ze bij Vi-Computer in Vlissingen volgens mij nooit goed begrepen.

Samen met mijn vader kom ik sinds jaren in deze winkel in de Spuistraat. Mijn pa is een enthousiaste computer gebruiker en ging daarom aan de babbel met de baas van Vi-computer. Verschrikkelijk om mee te maken hoe mijn vader keer op keer werd afgekapt. Omdat de eigenaar van de winkel steeds zijn gelijk wilde hebben. Ook al had hij het niet! Heel onvriendelijk komt dat op klanten over. Zo van: De klant is koning, maar de baas is de GROTE keizer! Inmiddels is het bekend dat het over & uit is bij deze winkel. Mijn cijfer: 3 !

Prinses Maxima voor een computersnoertje bij Vi-Computer? Is zij vriendelijk behandeld?

Lees ook:Vriendelijkheidtest 13: Bezoek met een lach aan Kruidvat Paauwenburg Vlissingen!
Lees ook:Man slaat slager gebroken neus!
Lees ook:Winkeldief slaat klant!
Lees ook:Telefoon dievegge!
Lees ook:Vriendelijkheidtest 8 in Stationsrestauratie Goes: Hier opdrinken of meenemen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>