Vriendelijkheidtest 13: Bezoek met een lach aan Kruidvat Paauwenburg Vlissingen!


VLISSINGEN – Deze week doe ik de vriendelijkheidtest bij drogisterijdiscount Het Kruidvat in het Vlissingse Paauwenburg. Een bezoekje met een lach. En ik heb niet veel tijd nodig om de balans op te maken!

De winkel is goed gevuld met klanten. Een medewerkster loopt na een vraag van mij direct naar het benodigde artikel en geeft het mij allervriendelijkst. Dan naar de kassa. Een Vlissingse staat flink te hoesten. De sfeer is wat lacherig, vooral als een klant tegen de hoestende vrouw zegt dat ze aan het goede adres is voor allerlei middeltjes om van het gehoest af te komen. De assistent bedrijfsleider die afrekent knikt vriendelijk, maar lacht de vrouw niet uit. Hij staat haar en de rest van de klanten vriendelijk te woord. Dus scoort deze winkel een voldoende. Mijn cijfer: 7,5 !

Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:Vriendelijkheidtest 3: Altijd betrokken in Vlissingse EMTÉ
Lees ook:Portemonnees gestolen in Goes!
Lees ook:De laatste dagen van het jaar (3 en slot): Bij oliebollenbakker Bliek
Lees ook:Telefoon dievegge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>