Vriendelijkheidtest 8 in Stationsrestauratie Goes: Hier opdrinken of meenemen?


GOES – “Wilt u de koffie hier opdrinken of meenemen?”, klinkt het honderden keren per dag vanachter de toonbank in stationsrestauratie van Goes. In vrijwel alle gevallen blijft die stem vriendelijk klinken!

En dat is heus niet makkelijk, neem dat maar van mij aan. Want van oudsher komen er figuren van allerlei pluimage in de stationsrestauratie. Zatlappen, zwervers, mafketels, drugsverslaafden en vooral ook veel reizigers die haast, heel veel haast hebben. En al die keren moet je als medewerker vriendelijk blijven. Doe ze dat maar eens na! Het is jammer dat de stationsrestauratie onlangs de deuren heeft gesloten. Mijn cijfer: 7.5 !

Lees ook:Cappuccinotest (3): Slappe bak in Stationsrestauratie Middelburg
Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:Vriendelijkheidtest 15: Bij Wolf Rijbewijsshop snel een blije rijder!
Lees ook:Vriendelijkheidtest 13: Bezoek met een lach aan Kruidvat Paauwenburg Vlissingen!
Lees ook:Vriendelijkheidtest 6: Van afstandelijk naar vriendelijk bij Duitse LIDL !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>