Sloecentrale opent deuren voor publiek

RITTHEM – De Sloecentrale opent zaterdag 5 juni zijn deuren tijdens de Open Havendag. Vanaf 10.30 tot 14.30 uur is er gelegenheid voor alle bezoekers kennis te maken met deze gloednieuwe centrale in het Sloegebied.

Zo worden rondleidingen gegeven buiten en binnen de centrale en is er naast een expositie ook nog een film te bekijken. Alles draait over het opwekken van energie. Kinderen kunnen hun energie kwijt in een `Doe hoek’ en voor iedere bezoeker ligt een `Sloe-groene’ goodie-bag klaar.

Aangezien de Sloecentrale wat op afstand ligt van het `Havendag terrein’ is er een speciale pendeldienst. Wie de centrale wil bezichtigen, kan zich melden bij het centrale ontmoetingspunt van de Open Havendag. Het ontmoetingspunt staat op het terrein duidelijk aangegeven. Het is op het terrein van de Scheldepoort Reparatiewerf aan de Ritthemsestraat 500 in Vlissingen-Oost, (havennummer 1010). Bezoekers moeten wel ouder te zijn dan 12 jaar en het is verplicht een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Lees ook:Open Havendag Terneuzen en Vlissingen!
Lees ook:Open Havendag in Terneuzen en Vlissingen!
Lees ook:Minister Cramer: ‘tweede kerncentrale volstrekt overbodig’
Lees ook:Kou? Winkeldeur dicht!
Lees ook:Van Vollenhoven opent Dokje van Perry Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>