Autospiegels vernield!

MIDDELBURG - De politie kreeg afgelopen zondagochtend een melding dat enkele jongens op de Middelburgse Noordweg autospiegels aan het vernielen waren.

Agenten troffen rond 2.30 uur een 17-jarige jongen uit Middelburg aan. Omdat de agenten niet konden vaststellen dat hij bij de vernielingen betrokken was, hebben ze zijn gegevens genoteerd en mocht hij verder fietsen.

Doe altijd aangifte!

Uit onderzoek bleek dat vanaf Sint Laurens richting Middelburg nagenoeg van iedere auto de spiegel aan de straatzijde was ingeklapt. Van zeker zeven auto’s was een spiegel vernield. Is ook bij u de spiegel van uw auto vernield? Doe dan aangifte via Politie.nl.

Hebt u meer informatie?

De politie stelt een onderzoek in naar de reeks vernielingen. Hebt u meer informatie over de jongens? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Vermeld hierbij registratienummer: 2016143935.

Lees ook:Auto’s in Hulst-centrum vernield!
Lees ook:Aanhoudingen na vernielen autospiegels!
Lees ook:Vandalen vernielen Vlissingse auto’s!
Lees ook:Autovernielster vaker actief!
Lees ook:Fiets van flat gegooid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>