Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis

svrz blog

MIDDELBURG – De Waterscouts van Middelburg komen zaterdag 22 april van 10.30 tot 11.30 uur naar SVRZ ´t Gasthuis. Deze ochtend verzorgen de Waterscouts een activiteit voor de cliënten van SVRZ ´t Gasthuis. Samen gaan ze slingers maken om de woningen op te fleuren. Komt u ook helpen of een kijkje nemen? U bent van harte welkom!

Over SVRZ

SVRZ ´t Gasthuis is een voorziening van SVRZ.

SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, een netwerk van kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van geriatrische revalidatie tot ZorgThuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Lentefair SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Kerstfair SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>