Onderzoek seksueel misbruik Middelburgse basisschool Cypressenhof

MIDDELBURG – De politie is een onderzoek gestart naar vermeend seksueel misbruik door de directeur van basisschool Cypressenhof in Middelburg.

Volgens een oud-leerling zou hij zich ongeveer veertien jaar geleden vergrepen hebben. Politie Zeeland heeft inmiddels erkend dat er een onderzoek is. De ouders van de tegenwoordige leerlingen zijn per brief ingelicht en donderdagavond is er een bijeenkomst voor hen waarbij ook vertegenwoordigers van de school, politie, gemeente Middelburg en de GGD aanwezig zullen zijn. Pers en andere nieuwsgierigen zijn niet welkom. De politie doet het onderzoek vooral om erachter te komen of er daadwerkelijk sprake is van een strafbaar feit en er een aangifte dient te volgen. De politie benadrukt dat er nooit eerder meldingen of aangiften tegen bedoelde directeur zijn geweest.

Lees ook:Melding ontucht Middelburgse basisschool is omgezet in aangifte
Lees ook:Scholier bekent valse melding gewapende man!
Lees ook:Bestedingen COR leiden tot derde intern onderzoek!
Lees ook:Ontucht bij Kohnstammschool in Goes
Lees ook:Fietster (13) aangereden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>