Zoover: Zoutelande is beste kustplaats en heeft beste camping

ZOUTELANDE – Er is geen betere plaats in Nederland om je strandvakantie door te brengen dan Zoutelande. Het Walcherse dorp heeft namelijk de titel ‘Beste kustplaats van Nederland’ in de wacht gesleept. Met haar 5 kilometer lange zandstrand wordt Zoutelande ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Ook Renesse (3) en Domburg (4) staan in de top vijf van beste Nederlandse kustplaatsen.
De verkiezing was opgezet door de website zoover.nl. Deze website publiceert informatie en beoordelingen over accommodaties en vakantiebestemmingen. Met drie kustplaatsen bij de eerste vijf scoort Zeeland niet alleen goed als het om vakantiebestemmingen gaat, ook verschillende accommodaties vielen tijdens de verkiezing in de prijzen. Minicamping de Visser in Zoutelande kreeg maar liefst twee keer een award. Eén voor de beste camping van Nederland en één voor de titel ‘Meest kindvriendelijke camping’.
En in de categorie beste appartement van Nederland behaalde De Gulden Stroom in Vlissingen een derde plaats. Zo’n 15.000 mensen brachten hun stem uit. Hier vind je de complete uitslag.

Lees ook:Hoeve Hofwijk uit Kamperland beste Zeeuwse minicamping!
Lees ook:Zeeland sterk vertegenwoordigd bij de Zoover Awards!
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is…
Lees ook:Camping Scheldeoord is voor de 15e keer Superplatz
Lees ook:De Vliedberg en Boogaard beste campings in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>