De Vliedberg en Boogaard beste campings in Zeeland

BIGGEKERKE – In de Jaarbeurs in Utrecht zijn afgelopen woensdag de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De Vliedberg en Boogaard zijn de best gewaardeerde campings in Zeeland. De accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers in 2017 mochten een Gouden award in ontvangst nemen. In totaal hebben meer dan 28.000 accommodatiehouders in acht verschillende accommodatietypen gestreden om de felbegeerde prijs.
De awards zijn een erkenning van Nederlandse vakantiegangers die in 2017 een review hebben achtergelaten op Zoover. In 2017 zijn in totaal 255.768 reviews geschreven door reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.
Ook Zoover Award voor Nederlandse regio’s
Dit jaar is er een nieuwe award uitgereikt: de Zoover Award Regiowinnaar. De best scorende accommodaties in een regio ontvangen een Zoover Award. De regio’s bestaan uit de twaalf Nederlandse provincies en de Nederlandse Waddeneilanden. In elke regio is er een winnaar in de categorie klein (minimaal 30 reviews) en groot (minimaal 50 reviews). Minicamping Boogaard is de Zeeuwse winnaar in de categorie klein; Camping De Vliedberg heeft de hoogste reviewcijfers in de categorie groot. De regiowinnaars waren bij de feestelijke uitreiking uitgenodigd om de award in ontvangst te nemen. Kijk hier voor het complete overzicht met alle regiowinnaars.
Gouden of Oranje Zoover Award
Alle accommodaties die een 9 of hoger scoren ontvangen een Gouden Zoover Award. De accommodaties die een 8 – 8,9 scoren krijgen een Oranje Zoover Award. Voor de awardshow die plaatsvond tijdens de Vakantiebeurs was de top tien van elk accommodatietype aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Kijk hier voor het complete overzicht met alle winnaars.

Lees ook:Zeeland sterk vertegenwoordigd bij de Zoover Awards!
Lees ook:Zoover Awards 2017 in Zeeland is nek-aan-nek race
Lees ook:Zoover: Zoutelande is beste kustplaats en heeft beste camping
Lees ook:Sluis meest populaire plaats in provincie Zeeland
Lees ook:Campings Renesse en Groede favoriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>