Zeeland sterk vertegenwoordigd bij de Zoover Awards!

DOMBURG – De consument bepaalt vanaf 4 juli tot en met 4 september welke accommodaties in september een Zoover Award in ontvangst kunnen nemen. Via de website www.zooverawards.nl kan gestemd worden op de ongeveer drieduizend genomineerden accommodaties verdeeld over veertien landen in acht categorieën. In de provincie Zeeland zijn negenenzestig vakantie accommodaties genomineerd. De meeste genomineerden bevinden zich in categorie camping.

 

De consument bepaalt wie er wint

Accommodaties die een gemiddelde van een 8 of hoger scoren op Zoover worden beloond met een nominatie voor de Zoover Awards.

Vanaf maandag kan de consument stemmen op zijn of haar favoriete accommodaties.  Een stem is gelijk aan het schrijven van een review. Vervolgens worden per categorie twee Awards uitgereikt: voor de populairste accommodatie met de meeste stemmen en voor de beste accommodatie met het hoogste waarderingscijfer. Het land met de hoogste gemiddelde score binnen alle categorieën wordt ook beloond met een Zoover Award.

 

Winnen krijgt nog meer betekenis

Het winnen van een Zoover Award krijgt nog meer betekenis omdat de opzet van de Zoover Awards is vernieuwd. Bij voorgaande edities ontving een accommodatie een award op basis van  alle reviews op Zoover.  Het concept is aangepast op basis van behoeften onderzoek bij consumenten en accommodatiehouders. De accommodaties zijn enthousiast en we zien op social media dat genomineerden al druk bezig zijn met de Zoover Awards.”, aldus Maaike Linssen, woordvoerder Zoover.

 

Kijk voor meer informatie en om te stemmen op www.zooverawards.nl

Lees ook:De Vliedberg en Boogaard beste campings in Zeeland
Lees ook:Zoover Awards 2017 in Zeeland is nek-aan-nek race
Lees ook:Lange Jan Awards
Lees ook:Hotel The Roosevelt genomineerd voor Best Hotel Design!
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>