Blog Online en Zoom.in presenteren nieuwsvideo’s voor weblogs !


MIDDELBURG – De nieuwsvideo’s van Zoom.in zijn vanaf dinsdag 27 september te zien op de weblogs van Blog.nl. In het netwerk van Blog.nl is uitgebreid videoaanbod beschikbaar, waardoor de journalisten van Blog.nl direct met de video’s kunnen werken. Zoomin.tv stelt de video’s kosteloos beschikbaar voor Blog Online.

Deze nieuwe bron van hoogwaardige videocontent biedt interessante input voor schrijvers, plus een hoge toegevoegde waarde voor de miljoenen bezoekers van Blog.nl. Op deze manier is het laatste videonieuws op het gebied van onder meer Entertainment, Fun, Sport, Binnenlands en Buitenlands Nieuws nu beschikbaar voor de miljoenen lezers van Blog.nl. Blog.nl verhoogt hiermee de stickyness en interactie op de site. De samenwerking zal ook additionele advertentie-inkomsten voor beide partijen opleveren.

Léon Doornkamp, operationeel manager van Blog Online is zeer te spreken over de samenwerking. “Blog.nl is het grootste platform met professionele bloggers over allerlei thema’s. We hebben nu de mogelijkheid om onze kwalitatieve content te ondersteunen met kwalitatieve video’s van Zoom.in. We zien al dat de bloggers er graag gebruik van maken en we zijn hier dan ook erg tevreden mee!”

Maarten de Wilde, Portal Manager van Zoom.in voegt daaraan toe: “Door de dynamiek en emotie van online video wordt de interactie met de bezoeker verhoogd en zal de bezoeker langer op de weblog blijven. Door de samenwerking met Blog.nl zijn de video’s beschikbaar voor een nieuwe doelgroep, hier zijn we heel blij mee!”

Lees ook:Bloggers en journalisten bezoeken Middelburg!
Lees ook:Kerstcadeau van Blog Online!
Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Vernieuwde website Westerscheldetunnel!
Lees ook:Kinderpostzegels online!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>