Dienstencheques Hulst voor Elkaar!

HULST – Wethouder Frank van Driessche van Hulst brengt woensdag 15 augustus de eerste dienstencheques van Hulst voor Elkaar in omloop. Met deze dienstencheque kan iedereen een klusje laten doen. Een dienstencheque is goed voor 1 uur werk met 2 personen en kost 15 euro.

De klusjes worden uitgevoerd door Hulst Werkt!, een project van PIBLW-Reïntegratie in samenwerking met de gemeente Hulst, en door Service in de Regio van Dethon. Dit gebeurt onder professionele begeleiding.

Komende woensdag zet wethouder van Driessche om 14.00 uur de eerste 2 cheques uit om bij een huishouden aan de Frans Halsstraat 17 te Clinge 2 klusjes te laten doen. Medewerkers van Hulst Werkt! gaan werkzaamheden uitvoeren in de tuin en Service in de Regio zorgt dat de ramen worden gezeemd.

Hulst Werkt! doet alle klussen, groot en klein, zoals bijvoorbeeld tuinonderhoud (foto), herstellen straatwerk, transport met een busje of aanhangwagen, schilderwerk, herstelwerkzaamheden binnen/buiten, fietsreparaties, verhuizingen, schoonmaakwerken zoals oprapen zwerfvuil, sneeuw ruimen en assistentie bij activiteiten. Als men een klus heeft waarvoor men Hulst Werkt! wil inschakelen, kan men contact opnemen op telefoon: 06-23016250. Meer informatie kan men vinden op de website van Hulst werkt!

Bij Service in de Regio kan men terecht voor kleine klusjes en huishoudelijk werk, zoals ramen zemen, verplaatsen meubilair, instellen elektronisch apparatuur, herstelwerkzaamheden in en om het huis, uitruimen van bijvoorbeeld een woning of schuurtje, strijken en boodschappen doen.

Voor klusjes die men door Service in de Regio wil laten uitvoeren, kan men terecht op telefoonnummer: 0115-675279. Meer informatie is te vinden op de website van Service in de Regio.

De dienstencheques Hulst voor Elkaar zijn op verschillende locaties in de gemeente Hulst te koop, te weten: Gemeentewinkel, De Blaauwe Hoeve en De Lieve te Hulst, Sint Antonius te Kloosterzande, De Warande te Sint Jansteen en Malpertuus te Clinge.

Voor verdere praktische informatie over de werking van de dienstencheques kan men terecht bij het Meldpunt Hulst voor Elkaar op telefoonnummer 0114-684700 of via [email protected]. Ook op de website van Hulst voor Elkaar vindt men de nodige informatie.

Lees ook:Hulst voor elkaar!
Lees ook:Klussen en kuisen!
Lees ook:ZB helpt bij belastingaangifte
Lees ook:Bijna 1,8 miljoen extra voor huishoudelijke hulp!
Lees ook:Digitaal boodschappen doen bij gemeente Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>