Zeeuwse boer zoekt buur!

MIDDELBURG – Boeren stimuleren om zonnepanelen te plaatsen op daken van landbouwschuren. En inwoners daarbij betrekken met de vraag hierin te willen investeren in ruil voor landbouwproducten. Dat omvat het initiatief van Stichting Zeeuws Agrarisch Jongeren Kontakt (ZAJK) met de naam Zeeuwse boer zoekt buur. Zij werken hierin samen met ZMf als mede initiatiefnemer.

Gedeputeerde Staten (GS) subsidiëren Zeeuwse boer zoekt buur met 20.000 euro subsidie. GS vinden dat ZAJK en ZMf op een vernieuwende manier bijdragen aan de provinciale doelstellingen om zonne-energie voor andere doeleinden te gebruiken. Maar ook om de Zeeuwse agrarische sector als een belangrijke economische pijler te positioneren.

Met dit initiatief willen jonge boeren ervaring opdoen om het begrip duurzame ontwikkeling op het platteland invulling te geven.

Lees ook:Boer zoekt Buur voor zonnepanelen in Zeeland!
Lees ook:Boer zoekt nog steeds een vrouw
Lees ook:Help boer Jan aan een vrouw
Lees ook:Bijeenkomst zonnepanelen!
Lees ook:Grootste zonne-energiepark in Sloehaven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>