Boer zoekt Buur voor zonnepanelen in Zeeland!

zonnepanelen blog
MIDDELBURG – Commissaris van de Koning in Zeeland, Han Polman lanceert samen met gedeputeerde Kees van Beveren op vrijdag 31 mei officieel de website van Boer zoekt Buur: www.boerzoektbuurzeeland.nl. Via deze actie kan iedereen een boer in de buurt financieel steunen voor de aanschaf van zonnepanelen in ruil voor producten van het uitgekozen boerenbedrijf.

Om dit feestelijke moment te vieren wordt er een zonnig pakket met Zeeuwse boerenproducten aangeboden aan de twee ere-buren van het project: Han Polman en Kees van Beveren. De deelnemende boeren aan de actie zijn ook aanwezig bij de overhandiging en in de gelegenheid om uw vragen te beantwoorden en eventueel op de foto gezet te worden. De boeren zullen deze gelegenheid ook aangrijpen om de statenleden te vragen hun project te ondersteunen door of buur (als burger) of ambassadeur (als Statenlid) te worden.

€50,- verdienen met voorfinancieren zonnepanelen

Het idee van de actie is eenvoudig: de boer investeert in zonnepanelen op zijn schuur met behulp van voorfinanciering door buren. Goed voor boer en buur. De boer kan zo zijn zonnepanelen aanschaffen en de buur krijgt een goede deal; hij investeert € 250,- in zonnepanelen en ontvangt als tegenprestatie € 300,- aan waardebonnen terug. Een winst van € 50,- .

Een initiatief van…

‘Boer zoekt Buur in Zeeland’ is een project van het Zeeuws Agrarisch Jongeren Kontakt (ZAJK), ZMf (Zeeuwse Milieufederatie) en KNHM (Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij) met als doel om klimaatneutrale landbouw en –consumptie in Zeeland te stimuleren. Meer informatie over het project en de deelnemende boeren is vanaf 31 mei te vinden op de website: www.boerzoektbuurzeeland.nl

Lees ook:Zeeuwse boer zoekt buur!
Lees ook:Asbest eraf, zonnepanelen erop!
Lees ook:Asbest eraf, zonnepanelen erop!
Lees ook:Help boer Jan aan een vrouw
Lees ook:Boer zoekt nog steeds een vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>