Lege afvalcontainer te lang op straat!


TERNEUZEN – Nog steeds blijkt dat lege afvalcontainers te lang op de Terneuzense straat blijven staan nadat deze geleegd zijn. In artikel 32A van de gemeentelijke Afvalstoffenverordening staat dat een afvalcontainer, op de dag van inzameling, uiterlijk tot 00.00 uur op de openbare weg mag staan.

De gemeente streeft ernaar om de woon- en leefomgeving netjes te houden. Het is daarom van belang dat afvalcontainers niet op de openbare weg blijven staan. De gemeente ontvangt hierover klachten. Er wordt binnenkort daarom intensiever gehandhaafd op het (te lang) buiten blijven staan van lege afvalcontainers op de openbare weg. Ook wordt er in de eerste week van december in de Binnenstad van Terneuzen een containeractie.

Defect of geen adressticker

Afvalcontainers die defect zijn of geen adressticker hebben, worden direct ingenomen. Heeft u gemerkt dat uw container defect is of dat er geen adressticker meer op zit? Neem dan direct contact op met de gemeente.

Geen ruimte?

Er zijn huizen waar de container(s) niet gestald kunnen worden en daarom noodgedwongen op de openbare weg blijven staan. Is dit bij u ook het geval? Neem dan contact op met de gemeente om een of meerdere kleinere containers aan te vragen. De kosten hiervan bedragen € 25,- per keer.

Direct regelen

Veel zaken kunt u direct regelen via de Digitale Balie op http://www.terneuzen.nl.

U kunt de gemeente ook bereiken via telefoonnummer 14 0115, stuur een e-mail naar: [email protected] of stel uw vraag via Twitter: @Gem_terneuzen

Lees ook:Controle afvalcontainer!
Lees ook:Kapotte lichtmast?
Lees ook:Afvalcontainers goed aan de weg plaatsen!
Lees ook:Die lamp brandt al weken niet
Lees ook:Zaagsel als wondermiddel tegen vastvriezende containers?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>