Die lamp brandt al weken niet

HULST – Die opmerking klinkt met regelmaat. Helaas blijkt in aardig wat gevallen dat er nog niet is gemeld dat de lichtmast defect is. In de gemeente Hulst staan circa 6.800 lichtmasten. Ziet u dat er eentje niet brandt, meld het dan!

Via de website https://vzg.slimmelden.nl kunt u een storing aan de openbare verlichting eenvoudig melden. U kunt een melding doorgeven door te klikken op de juiste plek op de kaart of  door te zoeken naar een adres. Als u inzoomt op de kaart, verschijnt de openbare verlichting op de kaart.

Storingen aan de openbare verlichting kunt u melden via https://vzg.slimmelden.nl, maar ook via de BuitenBeter app. Verder kunt u een defecte lichtmast ook doorgeven via [email protected] of op tel. 14 0114.

Een storing wordt gemiddeld binnen een week verholpen. Bij een storing die niet direct op te lossen is, wordt de lichtmast met een storingssticker gemarkeerd.

Lees ook:Kapotte lichtmast?
Lees ook:Meldpunt openbare verlichting!
Lees ook:Samenwerking bij straatverlichting!
Lees ook:Hulst bereikbaar buiten kantooruren
Lees ook:Reimerswaal: Wist u dat….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>