Kapotte lichtmast?

HULST – In de gemeente Hulst staan circa 6.800 lichtmasten. De lampen in de openbare verlichting worden tegen het einde van hun levensduur tijdig vervangen. Toch kan het voorkomen dat de openbare verlichting het niet doet. Wanneer een lichtmast niet brandt of op een andere manier defect is, kunt u dit melden op www.ovstoringzeeland.nl

Bij het melden van storingen en schade kunt u het nummer, de plaats en de locatie van de desbetreffende lantaarnpaal doorgeven. De website geeft daarna aan of hierover al eerder een melding is gedaan.

Ook kunt u een defect melden via [email protected] of op tel. 14 0114.

Lees ook:Die lamp brandt al weken niet
Lees ook:Meldpunt openbare verlichting!
Lees ook:Meldpunt Openbare Verlichting!
Lees ook:Reimerswaal: Wist u dat….
Lees ook:“Vlissingen laks met repareren verlichting”!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>