Open dag zorg zaterdag bij ADRZ!

ziekenhuis vlissingen
VLISSINGEN / GOES – Wat doet alcohol met je als je netjes een rondje op een circuit wilt lopen? Dat kun je testen tijdens de open Dag van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis op zaterdag 16 maart.

De polikliniek voor jeugd en alcohol, op de eerste verdieping in Goes, is een van de vele afdelingen die op die dag de deuren openen.
De deelnemers aan de test dragen een speciale bril die hetzelfde effect veroorzaakt als donkenschap. Daardoor valt het niet mee om kaarsrecht een rondje over een parcours te lopen. De poli schenkt tijdens de Open Dag alcoholvrije cocktails en geeft, samen met het project ‘Laat Ze Niet Verzuipen’ en Indigo allerlei informatie over de effecten van alcoholgebruik. Ook kunnen bezoekers op de foto. Later zijn alle foto’s te zien op de website van ‘Laat Ze Niet Verzuipen’.

De locaties Goes en Vlissingen doen op 16 maart allebei van 10.00 tot 16.00 uur mee aan de landelijke Open Dag van de Zorg. Langs speciaal uitgezette routes kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van onder meer de Acute Opname Afdeling in Goes of de afdeling Nucleaire Geneeskunde in Vlissingen.

In de Vlissingse locatie is onder meer een demonstratie te zien van de Greenlight Laser (‘s ochtends). Ook de nieuwe PET-CT scan kan in Vlissingen worden bekeken.

Voor de kleintjes zijn er tijdens de Open Dag een poppendokter, een ballonnenclown (Goes) en een kinderspeurtocht. Voor jongeren wordt informatie gegeven over opleidingen in de zorg. Info: www.adrz.nl

Lees ook:Open dag ADRZ!
Lees ook:Open dag ADRZ: 1400 bezoekers!
Lees ook:ADRZ houdt open dag!
Lees ook:Open Dag ADRZ in teken van acute zorg
Lees ook:Open Dag van de Zorg ook bij Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>