Gezellig met Pasen naar Voetbal Experience!


MIDDELBURG – Wellicht een leuke Paastip. Goedkoper dan voorheen en nu kan het nog: Het in Middelburg gevestigde Nationaal Voetbalmuseum de Voetbal Experience zal nog zeker tot eind augustus in Middelburg geopend blijven. Ook is besloten de entreeprijs te verlagen van € 17,50 naar € 10,- .

In november vorig jaar maakte de directie bekend dat Voetbal Experience op zoek is naar een koper, die het op een meer centrale locatie zou voortzetten. Op dit moment wordt met een aantal partijen onderhandeld over een overname. Naar verwachting zullen de onderhandelingen voor de zomer worden afgerond. Om zowel de lokale bewoners als de toeristen nog de kans te geven het park op de huidige locatie te bezoeken, is besloten Voetbal Experience in ieder geval niet voor eind augustus te verplaatsen. Bovendien is er tijd nodig om de nieuwe locatie geschikt te maken, voordat de Voetbal Experience kan worden verplaatst.

Verlaging entreeprijs

Naast de verlenging van de exploitatie op de huidige locatie, is besloten de entreeprijs drastisch te verlagen naar € 10,- per persoon. De directie denkt hiermee meer mensen de kans te geven het park op de huidige locatie te kunnen bezoeken, voordat het verplaatst wordt naar een locatie. De verhuizing die op een later tijdstip bekend gemaakt zal worden.

Voetbal Experience

Nationaal Voetbalmuseum dé Voetbal Experience is dé voetbalattractie in Nederland en zelfs uniek in Europa. Oranje komt volop aan bod met historie, bijzondere voetbalobjecten, uniek beeldmateriaal en hét hoogtepunt van Oranje: het gewonnen EK 1988. Tevens is in Voetbal Experience alles te vinden over Oranjes meest gevreesde tegenstander: Duitsland, in de Nl-D zone, spreek je voetbalcommentaar in bij een wedstrijd, zijn de topclubs van Nederland vertegenwoordigd en worden voetbalkunsten getest op het speelveld.

Zo begon het allemaal….

Lees ook:Voetbal Experience zeker tot 31 augustus in Middelburg: goedkopere kaarten!
Lees ook:Arjen Robben schenkt zijn Champions League-shirt aan Voetbal Experience!
Lees ook:Voetbal Experience schenkt shirt Gerd Müller aan Duitsland!
Lees ook:Nederland likt zijn wonden: Voetbal Experience heeft de pleister!
Lees ook:Beleef het EK ’88 opnieuw bij Voetbal Experience!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>