Stadswandelingen en andere cursussen Werkt voor ouderen!


VLISSINGEN / MIDDELBURG – Werkt voor Ouderen houdt van mei tot en met juli stadswandelingen in Middelburg en Vlissingen. Daarnaast worden in deze maanden ook een Kunst en Cultuurcursus en een workshop Poëzie gehouden.

Op 24 juni is er een stadswandeling door Middelburg. Onder leiding van een gids worden de “achterommetjes” van het centrum van Middelburg bekeken. De wandeling duurt twee uur en om 14.00 uur is de start bij de Oostkerk.
In Vlissingen is er 8 juli een stadswandeling. Deze twee uur durende wandeling vertrekt om 14.00 uur vanaf de Kijkshop. De stadswandelingen die voor april en mei gepland staan, zijn inmiddels helemaal vol.

Cursussen

Naast de stadswandelingen houdt Werkt voor Ouderen nog drie cursussen. Op 6 mei en op 1 juli staat er een workshop Poëzie gepland. Op 24 mei wordt de cursus ‘Omgaan met I-pad, laptop en mobiele telefoon’ gegeven. Tenslotte wordt er op 3, 10 en 17 juni een Kunst en Cultuurcursus gehouden.

Deelname aan een stadswandelingen of de Workshop Poëzie kost € 5,- (€ 4,50 voor houders van kortingspas De Pas). Aan de cursus ‘Omgaan met I-pad, laptop en mobiele telefoon’ zijn geen kosten verbonden. De Kunst en Cultuurcursus kost
€ 20,- (€ 18,- voor houders van kortingspas De Pas).

Meer informatie over de wandelingen en de cursussen is te vinden op www.werktvoorouderen.nl of via mevrouw M. Piscaer, recreatie organisator, telefoon 0118 – 448 448.

Lees ook:Stadswandelen met Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Workshops en cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Workshop ‘Omgaan met iPad, laptop en mobiele telefoon’!
Lees ook:Nieuwe cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Werkt voor Ouderen verzorgt nieuwe cursussen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>