Bel de Bevelandse gemeenten via 14 0113!

gsm blog
KRUININGEN – De gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal zijn tegenwoordig via één gezamenlijk telefoonnummer bereikbaar: 14 0113.

Toets 14 0113 in op uw telefoon en u krijgt vanzelf een spraakcomputer die u vraagt om de naam van de Bevelandse gemeente in te spreken die u wilt bereiken. Vervolgens zet een computer het telefoontje op basis van spraakherkenning door naar de gewenste gemeente. Als u niets inspreekt of als de computer de keuze niet herkent, wordt u doorverbonden met de gemeente Goes. Ook wanneer een gemeente gesloten is of wanneer de lijnen overbezet zijn, komt u automatisch uit bij de gemeente Goes.

Gemak!

Het 14 0113 telefoonnummer is makkelijk te onthouden en voorkomt zoeken naar het juiste telefoonnummer van de desbetreffende gemeente. Wanneer de gemeente de vraag niet kan beantwoorden, verwijst men door naar de juiste persoon of instantie die dat wel kan.

Lees ook:Gemeenten per 1 februari bereikbaar via één telefoonnummer: 14 0113
Lees ook:Gezamenlijk telefoonnummer 14 0118!
Lees ook:Nieuw telefoonnummer gemeenten Middelburg en Vlissingen!
Lees ook:Zeeuwse Meningen (14): Aan het lijnen in het nieuwe jaar?
Lees ook:(Anoniem) de politie tippen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>