Nieuw telefoonnummer gemeenten Middelburg en Vlissingen!

gsm blogMIDDELBURG / VLISSINGEN – De gemeenten Middelburg en Vlissingen zijn vanaf nu bereikbaar via het nieuwe, gezamenlijke telefoonnummer: 14 0118. Het nieuwe telefoonnummer is onderdeel van de landelijke campagne Antwoord©, waarbij alle gemeenten in Nederland overgaan op een nieuw telefoonnummer. Burgers, bedrijven en instellingen krijgen hierdoor bij elke gemeente met een 14+ netnummer dezelfde professionele en kwalitatieve dienstverlening.

Het nummer bestaat altijd uit 14 en vervolgens het netnummer van de gemeente. Voor Middelburg en Vlissingen dus 14 0118. De beller toetst dus slechts 6 cijfers in. Makkelijk te onthouden en herkenbaar. Vervolgens komt er een bandje en moet de beller de naam van de gemeente inspreken waarmee hij verbonden wil worden. Vervolgens komt de beller bij het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente naar keuze. Het KCC beantwoordt al uw vragen en registreert uw melding. Indien nodig, verbindt het KCC u door met de juiste persoon. De tijden van telefonische bereikbaarheid blijven hetzelfde. In de gemeente Middelburg van 8.30 tot 16.30 uur en in Vlissingen van 8.30 tot 17.00 uur.
Wat is Antwoord©?

De introductie van het nieuwe telefoonnummer maakt deel uit van het dienstverlenings-concept Antwoord©. Hiermee verbeteren gemeenten en andere overheden hun dienstverlening aan burgers en bedrijven. De dienstverlening moet correct, snel en begrijpelijk zijn, zowel via internet, telefoon, balie als post. Het is de bedoeling dat inwoners op termijn ook bij hun gemeente terecht voor vragen aan andere overheden zoals rijk of provincie.
Bijzonderheden

- De huidige telefoonnummers blijven voorlopig in gebruik en linken door naar 14 0118.
- De gemeente Veere heeft ook netnummer 0118, maar haakt op een later moment aan.
- Vanuit het buitenland is het nummer niet beschikbaar, u belt dan het telefoonnummer +31 118 675000 (Middelburg) of +31 118 487000 (Vlissingen).
- Als u via een bedrijfscentrale belt kan er een blokkade zitten op nummers die met een “1” beginnen. Dit kan alleen gewijzigd worden door de bedrijfscentrale-beheerder.

Lees ook:Gezamenlijk telefoonnummer 14 0118!
Lees ook:Gemeenten per 1 februari bereikbaar via één telefoonnummer: 14 0113
Lees ook:Bel de Bevelandse gemeenten via 14 0113!
Lees ook:Veere sluit aan bij samenwerking belastingen!
Lees ook:Belastingsamenwerking Schouwen-Duiveland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>