Gezamenlijk telefoonnummer 14 0118!

gsm blog
VLISSINGEN – De gemeenten Vlissingen en Middelburg zijn bereikbaar via het gezamenlijke telefoonnummer: 14 0118. Let op, u kunt dit telefoonnummer gewoon rechtstreeks bellen, dus zonder 0118 ervoor. Dit geldt ook als u gebruik maakt van een mobiele telefoon. Het telefoonnummer is onderdeel van de landelijke campagne Antwoord©, waarbij alle gemeenten in Nederland overgaan op een nieuw telefoonnummer.

Het nummer bestaat altijd uit 14 en vervolgens het netnummer van de gemeente. Voor Vlissingen en Middelburg dus 14 0118. De beller toetst dus slechts 6 cijfers in. Vervolgens komt er een bandje en moet de beller de naam van de gemeente inspreken waarmee hij verbonden wil worden. Dan komt de beller bij het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente naar keuze. Het KCC beantwoordt al uw vragen en registreert uw melding. Indien nodig, verbindt het KCC u door met de juiste persoon.

Vanuit het buitenland is het nummer niet beschikbaar, u belt dan voor Vlissingen het telefoonnummer +31 (118) 48 70 00.

Lees ook:Nieuw telefoonnummer gemeenten Middelburg en Vlissingen!
Lees ook:Gemeenten per 1 februari bereikbaar via één telefoonnummer: 14 0113
Lees ook:Bel de Bevelandse gemeenten via 14 0113!
Lees ook:Ander nummer wijkagent!
Lees ook:Herinrichting centrum Krabbendijke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>