Epilepsie de baas!


GOES – De Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) houdt in samenwerking met het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes de cursus ‘Je epilepsie de baas’. De cursus start op 5 november en bestaat uit vijf bijeenkomsten. De EVN is een vereniging van en voor mensen met epilepsie en hun verwanten. De cursusleiders hebben naast hun opleiding als cursusbegeleider ook zelf ervaring met epilepsie.

Tijdens vijf bijeenkomsten van twee uur komen verschillende onderwerpen aan bod. De informatie wordt aangeboden vanuit het perspectief van de patiënt, op maat, relevant en bedoeld om zelf de regie te voeren over het leven met epilepsie.
De groep cursisten bestaat uit minstens acht en maximaal twaalf deelnemers. Leden van de EVN betalen 50 euro per persoon. Wie geen lid is, betaald 80 euro.

De cursusdata zijn op dinsdag: 5 november, 19 november, 3 december 2013 en 14 januari 2014 van 19.30 tot 21.30 uur in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, Goes. Inschrijven of meer informatie via [email protected]

Lees ook:Epilepsie de baas!
Lees ook:ADRZ: Epilepsiecursus!
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst ‘Epilepsie en geheugen’
Lees ook:ADRZ bijeenkomst: ‘Diagnose epilepsie. En dan?’
Lees ook:Bijeenkomst epilepsie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>