ADRZ: Epilepsiecursus!

GOES -Epilepsie is naar voor degene die er zelf mee te maken heeft, maar ook vervelend voor de naasten en andere omstanders. Want hoe moet je reageren?  De Epilepsie Vereniging Nederland verzorgt in samenwerking met Epilepsie Consulent William Westerweele en het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes een informatieavond over de cursus ‘Je epilepsie de baas, Leven met epilepsie’. De informatieavond vindt plaats op 9 april van 19.00 tot 21.30 uur. De cursusdata zijn 23 april, 7 en 21 mei, 4 en 25 juni van 19.30 tot 21.30 uur. 
Mensen met epilepsie krijgen vaak te horen ‘dat je er maar mee moet leren leven’, maar hoe je dat doet, wordt er niet bij gezegd. Leren leven met de aandoening epilepsie, dat is waar de cursus bij kan helpen. Het doel van de cursus is mensen een steuntje in de rug te geven, hen te leren zelf de regie te voeren over hun leven met epilepsie. Zo kunnen zij leren beter te communiceren met hun omgeving en zorgverleners en beter om te gaan met de impact van epilepsie.

Lees ook:Epilepsie de baas!
Lees ook:Epilepsie de baas!
Lees ook:Verkorte EHBO/ AED cursus in Ter Reede!
Lees ook:Verkorte EHBO/ AED cursus in Ter Reede
Lees ook:Verkorte EHBO/AED cursus in Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>