Oogpoli Krabbendijke!

admiraal de ruyter ziekenhuis
KRABBENDIJKE – Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis opent in samenwerking met huisartsenpraktijk Balans in Krabbendijke een zogeheten buitenpoli Oogheelkunde. Vanaf woensdag 13 november kunnen oogpatiënten twee keer per maand terecht in huisartsenpraktijk Balans.

Het spreekuur is vooral bedoeld voor patiënten uit het oostelijk deel van Zeeland met staar, glaucoom en allergieën en voor verder onderzoek na opticienbezoek en controles. In de toekomst worden in Krabbendijke mogelijk ook screeningen en kleine verrichtingen uitgevoerd. Deze patiënten hoeven dankzij de buitenpoli voortaan niet meer naar Goes of Vlissingen te reizen. Eventueel vervolgonderzoek kan wel in Goes plaatsvinden.

De poli wordt telkens van 13.30 tot 17.30 uur op een woensdagmiddag gehouden door dhr. Bavelaar, oogarts. De patiënten worden gepland door de assistentes van de praktijk Balans. Huisartsenpraktijk de Balans is gevestigd aan de Tremel 20 in Krabbendijke.

Lees ook:Vaste PET-scan voor Zeeuwse ADRZ-patiënten!
Lees ook:ADRZ: Nieuwe methode langdurige infusietherapie!
Lees ook:Fundusopie kan nu ook bij het Klinisch Chemisch Laboratorium ADRZ!
Lees ook:Opnieuw roze lintje voor borstkankerzorg ADRZ
Lees ook:Toename psychotische zwervers verwacht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>